Stjernestunder for alle

Velkommen til Kjellerup Friplejehjem, hvor du har lyst til at være og leve livet. Det er et hjem, hvor vi betyder noget for hinanden. Et hjem, hvor du har mulighed for at bidrage til en hverdag, som du ønsker den.

Vi sætter fagligheden i højsædet. I vores trygge rammer er der således døgndækning af vores uddannede personale - rengøringen udføres af husassistenter, træningen gennemføres af fysioterapeut, ligesom plejen foretages af social- og sundhedspersonale samt sygeplejersker. Alle måltider laves desuden samme dag og fra bunden i vores eget køkken. 

 

I privaten

Dit hjem er også et sted for hele din familie, og de skal altid føle sig velkomne til at komme på besøg. Vores 36 lyse lejligheder er fordelt på to etager med hver sin terrasse eller altan vendt mod sydøst eller sydvest. Hver lejlighed har et dejligt tekøkken og et rummeligt badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler.

 

Rum til alle

Vores hjem ligger i naturskønne Kjellerup, lidt nord for Silkeborg. Her er et dejligt, aktivt lokalmiljø, men også hjemme er der rigeligt med rum til alle. Vi har et indendørs orangeri med vinduer fra gulv til loft og en kiosk/cafe, som har åbent hver torsdag. Vi har en stor multisal med plads til op mod 150 personer, hvor bl.a. foredrag, fest, gymnastik og fællessang finder sted. Vi har også rum til frisør og fodpleje foruden et wellness-rum med spabad og plads til forkælelse. Fælles rum skaber plads til fællesskab og stjernestunder for alle.